SZEMÉLYI EDZÉS

Egyre inkább elterjed az egészséges életmód, amelyhez hozzátartozik a testmozgás is. Alapvetően az étkezés határozza meg a szervezetünk optimális működését, azonban a rendszeres mozgás elengedhetetlen. Az évek alatt lehetőségünk volt végig kísérni azt a folyamatot, ahogy egyre többen voksolnak az egészség mellett. Mi ebben szeretnénk a segítségetekre lenni.

Támogatásunk széles skálán mozog, hiszen minden vendég igényét próbáljuk maximálisan kielégíteni. Professzionális csapatunk rendelkezésedre áll, már csak az elhatározás hiányzik.

Miért fontos a személyi edzés?

– megtanulod helyesen használni a tested
– kialakul a helyes mozgáskoordináció és tartás
– kíméled a gerinced a helytelen mozdulatok hatásától
– különböző terheléseknek vagy kitéve, ami hozzájárul a fejlődésedhez
– gyorsabban fejlődsz
– étrendet kapsz az edzések mellé
– egyénre szabott edzéstervvel dolgozhatsz

Fehér Márk

Aktív sportmúlttal és számos kiemelkedő eredménnyel rendelkezem. Az ott megtanult kitartást és edzés elméletet szeretném átadni részedre.
Legfőbb motivációm maga a sport és az út, amit eddig bejárhattam a segítségével. Pontosan tudom milyen nehéz a sportot elkezdeni, csinálni, folytatni, diétázni, küzdeni minden nap, azonban ha elhiszed, hogy meg tudod csinálni, akkor az eredmények nem maradnak el.

Minden edzésen ott leszek veled, az irányításommal kezdünk bele a céljaid elérésébe és folyamatosan kapcsolatban leszünk, hogy a végén együtt örüljünk a sikereidnek. A sport nem csak a fizikumot, hanem a lelket is erősíti, minden edzésen próbára teszi az akaraterőd, azonban ne feledd, Én ott leszek melletted és kihozom belőled a maximumot.

Speciális edzés gyakorlatokkal olyan izmokat is át fogunk mozgatni, amiről lehet, hogy nem is tudtál. A bizalom, a jókedv, a segítség, és egy személyedre szabott edzés garantált.

„A lehetetlen nem kinyilvánítás, hanem kihívás, a lehetetlen egy lehetőség (Muhammad Ali)”

E-mail: markfitness92@hotmail.com
Telefon: 06204964366

Kiss Szilvia személyi edző

KISS SZILVIA

Kiss Szilvia vagyok, 2021 óta a Center Fitness edzői csapat tagja.

A Testnevelési Egyetemen szerzett diplomám után, valamint okleves gerinc jóga oktatóként feladatomnak érzem a hozzám érkezőkkel megszerettetni a sportolást, illetve utat mutatni nekik egy jobb életmód kialakítása felé.
Számomra a legfontosabb, hogy tanítványaim egészségét megőrizve érjük el közösen a kitűzött céljaikat.

Elengedhetetlennek tartom a gyakorlatok szabályos kivitelezését, melyben teljes mértékben segítséget nyújtok, továbbá maximális türelem es odafigyelés mellett, az aktualis testi-lelki állapotodhoz mérten minden edzés végére garantált a jóleső fáradtság, és így idővel persze az eredmény is!
Várom a teljesen kezdő szinttől a haladóig azon mozogni vágyó lelkes jelentkezőket, akik szeretnének változást hozni az életükbe, és ebben motiváló edzőjükként segítségükre lehetek!😊
Itt az idő belevágni, keress bizalommal a megadott elérhetőségen!

Email: szilvia.kiss1998@gmail.com