SZEMÉLYI EDZÉS

Egyre inkább elterjed az egészséges életmód, amelyhez hozzátartozik a testmozgás is. Alapvetően az étkezés határozza meg a szervezetünk optimális működését, azonban a rendszeres mozgás elengedhetetlen. Az évek alatt lehetőségünk volt végig kísérni azt a folyamatot, ahogy egyre többen voksolnak az egészség mellett. Mi ebben szeretnénk a segítségetekre lenni.

Támogatásunk széles skálán mozog, hiszen minden vendég igényét próbáljuk maximálisan kielégíteni. Professzionális csapatunk rendelkezésedre áll, már csak az elhatározás hiányzik.

Miért fontos a személyi edzés?

– megtanulod helyesen használni a tested
– kialakul a helyes mozgáskoordináció és tartás
– kíméled a gerinced a helytelen mozdulatok hatásától
– különböző terheléseknek vagy kitéve, ami hozzájárul a fejlődésedhez
– gyorsabban fejlődsz
– étrendet kapsz az edzések mellé
– egyénre szabott edzéstervvel dolgozhatsz

PŐCZ RÉKA

Név: Pőcz Réka
Szakképesítés: Testépítő személyi edző, Fitness szakedző, Rehabilitációs tréner, Funkcionális és anyagcseretípusok szerinti táplálkozási tanácsadó
E-mail cím: poczreka@lifestyler.hu
Weboldal: https://www.lifestyler.hu/

Az emberi test úgy épül fel valójában, hogy egy mozgásban gazdag életmódot szolgáljon. A civilizációs megbetegedések kialakulásának kockázatát fokozza a nem megfelelő táplálkozás, a krónikus stressz és az elegendő testmozgás hiánya.

Az életmódváltás nem merül ki a testedzésben, hiszen a táplálkozásunknak döntő szerepe van éppúgy a külsőnk formálásában, mint a magas sejtvitalitás és az egészség elérésében.

Funkcionális táplálkozási tanácsadóként figyelembe veszem a vegetatív idegrendszeri beállítottság, a domináns hormontípus, az égetőrendszeri és a vércsoport szerinti tulajdonságok mellett az egyéni érzékenységeket és az esetleges egészségügyi kihívásokból fakadó protokollokat.

Személyre szabott táplálkozással és sporttevékenységgel csak a csillagos ég a határ – bármit elérhetünk, amit célul tűzünk ki magunk elé!

PŐCZ RÉKA

Fehér Márk

Aktív sportmúlttal és számos kiemelkedő eredménnyel rendelkezem. Az ott megtanult kitartást és edzés elméletet szeretném átadni részedre.
Legfőbb motivációm maga a sport és az út, amit eddig bejárhattam a segítségével. Pontosan tudom milyen nehéz a sportot elkezdeni, csinálni, folytatni, diétázni, küzdeni minden nap, azonban ha elhiszed, hogy meg tudod csinálni, akkor az eredmények nem maradnak el.

Minden edzésen ott leszek veled, az irányításommal kezdünk bele a céljaid elérésébe és folyamatosan kapcsolatban leszünk, hogy a végén együtt örüljünk a sikereidnek. A sport nem csak a fizikumot, hanem a lelket is erősíti, minden edzésen próbára teszi az akaraterőd, azonban ne feledd, Én ott leszek melletted és kihozom belőled a maximumot.

Speciális edzés gyakorlatokkal olyan izmokat is át fogunk mozgatni, amiről lehet, hogy nem is tudtál. A bizalom, a jókedv, a segítség, és egy személyedre szabott edzés garantált.

„A lehetetlen nem kinyilvánítás, hanem kihívás, a lehetetlen egy lehetőség (Muhammad Ali)”

E-mail: markfitness92@hotmail.com
Telefon: 06204964366

ZSIGA EDINA

Zsiga Edina vagyok, személyi edző, aerobic, jóga és bodyART oktató. Gyermekkorom óta rendszeresen sportolok, így életem részévé vált a testmozgás. Többféle irányt ( atlétika, tánc ) kipróbáltam és végül az aerobic, majd a személyi edzés, illetve a jóga világa érintett meg. Sportoktatói elhivatottságomat sokáig (rendőrtiszti munkám miatt) hobbiként éltem, viszont jelenleg már csak ennek szentelem a figyelmem és az energiám.

Életfeladatomnak tartom, hogy komplexen átadjam vendégeim részére a közel 13 éves fitness edzői tudásom és tapasztalásom, ezért nagyon fontos számomra, hogy jól érezzék magukat egyéni és csoportos óráimon, kikapcsolódjanak, feltöltődjenek, mind lelkileg és testileg. Személyi edzéseimen nagy hangsúlyt kap a test funkcionális működtetése, a prevenció, ezért a gépes edzések mellett különböző saját testsúlyos gyakorlatsorral igyekszem kialakítani a helyes testtartást, ezzel megelőzve a hát-és gerincfájdalmakat. Fókuszban az erő, az állóképesség, a kitartás, az egyensúlyérzék, hajlékonyság.

Várlak sok szeretettel egyéni edzéseimen, legyen szó izomtömeg növeléséről, szálkásításról, fogyásról. A legkorszerűbb edzés profilokkal, személyedre szabott edzéstervvel, táplálkozási tanácsadással valósítjuk meg az elérni kívánt célt, hogy a mindennapi életbe beépítve egészségtudatosabban élhess, ami jó szellemi és testi közérzetet, egészséget, vitalitást és teljesítő képességet eredményez.

Elérhetőség: 06/70-945-0528
további információt Zsiga Edina személyi edző jóga és aerobic oktató néven a fb-on is találsz.

SZABÓ RENÁTÓ

10 Éve foglalkozom testépítessel, 4 éve különböző küzdősportokkal.

Legyél haladó, középhaladó, vagy kezdő, legyen a célod rehabilitáció, lemaradt izomcsoport felhozása, egy betartható diéta, edzésterv frissítés, életmódváltás, vagy egyszerűen csak egy esztétikus külső elérése, akkor szólok hogy jó helyen jársz! Fő területem a személyi edzés, de tartok köredzéseket, box és thai box órákat is (tudás szinttől függetlenül), valamint limitált létszámú csoportos órákat.

Foglalkozom étrend írással illetve különböző sérülések utáni rehabilitációval.
Kortól és nemtől függetlenül várlak benneteket.
Email: trainer.etrend@gmail.com
Insta:Szr0623
Tel.: +36 30 996 75 45

MIGUE SERRA

I am Migue Serra, Personal Trainer and Fitness Instructor. I am also the founder of SalsaTone, which is a combination of sports and Latin dance.
I was born and raised in Cuba, where I attended university and earned my Masters Degree in Sports Education. Throughout my carrier I worked with a diverse range of clientele to help improve their overall health and achieve their fitness goals.

I believe that anything is possible if the program fits you. Whether you’re a beginner or an experienced athlete, I can help you achieve your goals with a variety of training programs. The best thing is that the program is completely tailored to YOU and your goals. Whether you want to lose weight, build some muscle, gain endurance, shape that booty, tone up, or simply feel healthier, happier and more confident.

I offer weight and functional training, boxing, and SalsaTone fitness dance lessons. My sessions are held in English, Spanish or in (basic) Hungarian. Come and join me, and with my personal coaching we can make exercise a lot more effective and above all, a lot more fun!

You can reach me at:
Tel: +36704065005
Facebook: https://www.facebook.com/serratrainer
Instagram: https://www.instagram.com/serra.trainer

Migue Serra
Kiss Szilvia személyi edző

KISS SZILVIA

Kiss Szilvia vagyok, 2021 óta a Center Fitness edzői csapat tagja.

A Testnevelési Egyetemen szerzett diplomám után, valamint okleves gerinc jóga oktatóként feladatomnak érzem a hozzám érkezőkkel megszerettetni a sportolást, illetve utat mutatni nekik egy jobb életmód kialakítása felé.
Számomra a legfontosabb, hogy tanítványaim egészségét megőrizve érjük el közösen a kitűzött céljaikat.

Elengedhetetlennek tartom a gyakorlatok szabályos kivitelezését, melyben teljes mértékben segítséget nyújtok, továbbá maximális türelem es odafigyelés mellett, az aktualis testi-lelki állapotodhoz mérten minden edzés végére garantált a jóleső fáradtság, és így idővel persze az eredmény is!
Várom a teljesen kezdő szinttől a haladóig azon mozogni vágyó lelkes jelentkezőket, akik szeretnének változást hozni az életükbe, és ebben motiváló edzőjükként segítségükre lehetek!😊
Itt az idő belevágni, keress bizalommal a megadott elérhetőségen!

Email: szilvia.kiss1998@gmail.com